Tuesday, 29 May 2012

Misteri Binaan piramid Terjawap..



Sekian lama para saintis kehairanan tentang penjelasan bagaimana cara sebuah piramid yang menjadi antara binaan ajaib dunia dibina. Hal ini kerana teknologi bagi mengangkat batu-batuan besar mencapai ribuan kilogram ke puncak-puncak bangunan belum memungkinkan di zamannya. Apakah rahsia di sebalik pembinaan piramid ini?



Friday, 25 May 2012

Disebalik Al-Aqsa..

Yang mana satu Masjid Al-Aqsa..???


Disebalik Serangan WTC 9/11

Korang masih ingat tak serangan World Trade Center bertarikh 9/11?
kepada yang tak tahu tu pergi tanya pakcik google.
Kejadian itu telah membunuh lebih 3 ribu nyawa.
Ramai yang percaya bahawa itu adalah perbuatan pengganas Islam yang 
bergelar Al-Qaeda.
sejak dari kejadian tu.
sejenis phobia yang dipanggil sebagai Islamophobia iaitu phobia kepada 
Umat Islam semakin meningkat.
Imej Islam semakin pudar.
Adakah benar itu perbuatan Al-Qaeda?
ataupun hanya propaganda semata-mata?
Kebetulan atau sengaja?


Disebalik "Monster Energy"..



MONSTER ENERGY

untuk pengetahuan semua, Monster Energy ini merupakan satu produk minuman tenaga yang dikeluarkan oleh Hansen Natural Corporation pada tahun 2001.
Produk ini dikeluarkan di Amerika Syarikat yang mana ianya banyak menaja pelbagai jenis aktiviti sukan , ahli sukan dan juga artis-artis muzik barat..
Monster Energy juga agak berpengaruh dalam dunia permotoran dimana dalam dunia perlumbaan motosikal , Monster Energy menjadi popular dengan menaja beberapa nama besar dalam dunia perlumbaan MotoGP..
Fenomena Monster Energy kini telah merebak di Malaysia..

Rumah Naomi Campbell Bentuk "All Seeing Eye" @ Egyptian eye (mata dajjal)

Naomi Campbell ni kalau nak tahu dia ni supermodel terkenal dulu.. tahun 90'an kot.. skrang ni dah kureng la.. tu yang banyak duit..

waaahhh... ini betul-betul anjing freemason/illuminati ni... sampaikan rumah pun bentuk "ALL SEEING EYE" (dajjal mata satu) atau lambang kuno zaman firaun ini. lambang ini merupakan salah satu lambang illuminati. bukan takat rumah, rantai dia pakai pun bentuk tu jugak.. so nak jadi peminat dia ni lagi ke??




Wednesday, 23 May 2012

MENGHAMPIRI KIAMAT - PARAS AIR TASIK GALILEE..



Beberapa pemimpin Israel mengadakan upacara memanggil hujan. Ia diadakan berikutan kebimbangan Yahudi di Israel terhadap paras air di Tasik Galilee yang dilihat semakin susut.



Hadis Huru-Hara Pada 15 Ramadhan Palsu...??


Hadis Huru-Hara Pada 15 Ramadhan?  pernah jumpa pasal cerita nie dahulu, hrm.. surat berantai lagi. Terbaru kali ini Admin jumpa daripada Fan page FB Koleksi Printscreen Soal Jawab Ustaz Azhar Idrus ( Original ). Sekadar perkongsian untuk pembaca sekalian. Sebelum kita melihat jawapan yang Ustaz Azhar Idrus berikan mengenai Hadis Huru-Hara Pada 15 Ramadhan ini. Mari kita lihat terlebih dahulu isi kandungan Hadis tersebut serta perbincangan yang dibuat mengenainya.


Tuesday, 22 May 2012

Sifat-sifat Dajjal..


(amaran gambar ini hanya hiasan semata-mata)

Keluarnya Dajjal merupakan satu perkara yang pasti. Dajjal akan berusaha menyesatkan manusia dari jalan Allah Subhanahu wa Ta’ala. Sehingga orang yang beriman semestinya mengetahui sifat serta fitnah-fitnah Dajjal agar terhindar dari kesesatannya.


Logo Bank Negara Malaysia Ada Lambang Illuminati/Freemason

Ni kita bincang pulak mengenai logo Bank Negara Malaysia.. Mungkin dikatakan kebetulan pada penulisan saya daripada rakan-rakan dahulu mengenai duit RM1 kita.. jadi ini merupakan satu bukti lagi yang duit kita mengalami palitan lambang/simbol dakyah Freemason ini. Illuminati dan Freemason adalah 1 bentuk komuniti yang sama seperti mana HIV/AIDS.  virus yang bahaya!! ini bukan tuduhan tetapi pembaca menilai sendiri.. saya tidak ada bukti kukuh menuduh BNM, tetapi kebarangkalian mungkin ada..



Lambang Freemason Di Bangunan UNIMAS

baiklah.. mungkin anda pernah melihat di dalam website yang lain mengenai lambang-lambang freemason di luar negara. Blog saya ini akan merungkai melalui pemerhatian secara perbandingan.. sila sihat bukti di bawah.. yang pertama sekali bangunan UNIMAS(Universiti Malaysia Sarawak) yang belum lagi ada pihak yang membuka isu ini. Saya bukanlah menuduh pihak Universiti, tetapi adakah ini secara kebetulan? adakah yang berlaku di PUTRAJAYA pun satu KEBETULAN? Adakah yang berlaku di Universiti Malaysia Terengganu (UMT) KEBETULAN? terlalu banyak kebetulan akan menjadi BETUL. Wallahualam.. saya serahkan kembali kepada pembaca untuk menilai... LIHAT LOGO DAHULU SEBELUM MENILAI.. =)



Freemason Telah Berjaya Dalam Misinya Di Malaysia



-Eye Dajjal-

Assalamualaikum,
Salam blogger bagi yg belum memasuki keluarga besar Islam,semoga Allah membukakan pintu hidayah untuk anda.



Senarai Ahli Illuminati/Freemason Luar Negara..


Madonna | Miley Cyrus | Selena Gomez | Britney Spears Robert Pattinson | Kristen Stewart | Hilary Duff | Rebecca Black | Justin Bieber | Paris Hilton | All the Kardashians | Oprah Winfrey | Jessica Simpson | Dr. Phil | Joan Rivers |All the Jonas Brothers | Lindsay Lohan | Kate Hudson | Lady Gaga | Beyonce | Angelina Jolie | Sarah Jessica Parker | Zac Efron | Justin Timberlake | Hilary Clinton | Will Smith | Michael Jackson (has left) | Keanu Reeves |Mariah Carey | Scarlett Johannson | Julia Roberts | Julianne Moore | Jack Black | Victoria Beckham | Ben Affleck | Kirsten Dunst | Anna Nicole Smith | Nicole Richie | Simon Cowell | Tom Cruise | Kanye West | Mel Gibson | Jay-Z | Kanye West | Rick Ross | Rihanna | Nas | Lil Wayne



Penemuan Kaum 'Ad umat Nabi Hud AS..



Aktiviti eksplorasi gas wilayah selatan gurun pasir Arab baru-baru ini menemui tengkorak manusia bersaiz raksasa sangat mengejutkan. Wilayah di gurun pasir Arab selatan ini disebut "Penempatan kosong" (Empty Quarter atau Rab al-Khaliy). Fosil manusia raksasa itu ditemui oleh Pasukan The Aramco Exploration.


Tanda Akhir Zaman..




Salah satu tanda akhir zaman yang akhir-akhir ini cukup menyedot perhatian adalah kehadiran seorang bernama Sai Baba, dia lahir dan tinggal di Desa Nilayam Puthaparti, wilayah timur Khurasan, tepatnya India Selatan.


Bukti Ahmad Dhani Freemason...





Video 1..

Monday, 21 May 2012

Siapa orang Berjubah putih tu..??



Ketika askar upahan rejim Basyar Al-Assad sedang menggila membunuh penunjuk perasaan, tiba-tiba 
keluar sosok tubuh seorang lelaki berjubah putih dari arah sebelah tentera Basyar Al-Assad. 



Sunday, 20 May 2012

Illuminati dan Anjing-Anjing Mereka Dari Kalangan Artis...


Dewa 19. Siapa yang tidak kenal dengan kumpulan musik terkenal dari seberang ini. Lagu-lagu mereka seperti Laskar Cinta, Pupus, Sedang Ingin Bercinta, Roman Picisan dan lain-lain sudah sebati dengan jiwa anak muda zaman sekarang. Persoalannya sekarang adakah mereka tergolong dalam golongan artis pilihan Si Pendusta Besar (Dajal) yang ditugaskan untuk mengawal minda (mind control) kita khususnya di kawasan Nusantara ini?

Bekas Birawati Membongkar Rahsia Kristian..


Lahir di Surabaya, 30 Julai 1954, nama asalnya Han Hoo Lie. Beliau telah menyertai dan menganggotai Seminar Agung (Institut Falsafah Teologi Katolik), Ketua Legio Maria dan Universiti Katolik Atmajaya Jakarta. Mengucap  dua kalimat syahadat pada tahun 1983 di Masjid Al-Falah Surabaya, di hadapan KH Misbach (alm) Ketua MUI Jawa Timur ketika itu.

Saksikan video pembokaran di bawah.












Lady Gaga : Judas,,siapa Judas..??


Di antara gambar yang terselit di dalam album JudasDalam Islam, Judas Iscariot (Yudas Iskariot) telah dianggap sebagai pengkhianat kepada Nabi Allah Isa a.s. (Jesus Christ). Ini disebabkan oleh tingkah lakunya yang telah melakukan khianat kepada Nabi Isa dan pengikutnya. Islam juga menegaskan bahawa Yudas yang sebenarnya disalib dan bukannya Nabi Isa.

Mengapa Yahudi menggali di bawah Masjid Al-Aqsa..??


Penggalian di bawah Masjid Al-Aqsa sedang dijalankanLuangkanlah masa untuk membaca tentang kejadian masa lalu dan yang akan datang. Anda mestilah benar-benar mengetahui apa yang berlaku di Palestin pada hari ini. Ketahuilah apa yang Zionis lakukan dan yang lebih penting anda tahu mengapa dan kenapa.

Friday, 18 May 2012

Lagi FREEMASON lady gaga..



Time nak tengok tu macam ragu-ragu jugak .Yelah vid cik Gaga ni saya sudah sedia maklum banyak unsur-unsur lucah .Tapi oleh sebab nak mengkaji apa yang ada dalam vid dia kali ni jadi saya play jugak vid dia. Jadi seperti yang disangka .Banyak benda yang dapat dilihat dalam video yang membuktikan yang dia memang Illuminati puppet .Ramai lagi artis Hollywood pun sama tapi dia yang paling berpengaruh so far ..


FREEMASON Bad Romance - Lady gaga..

Lady Gaga’s videos and performances are extremely symbolic and filled with hidden messages. Her latest video, named “Bad Romance”, describes the dark and ritualistic inner-workings of the entertainment industry, by symbolically depicting Gaga as a sex slave. This article examines the occult symbols present in the video and its hidden meaning.
leadromance


Thursday, 17 May 2012

Lady Gaga FREEMASON..!!

We’ve seen that a great deal of her symbolism revolves 
around occultism, secret societies and references to mind control. 
This article analyzes Gaga’s latest media and the fact her symbolism 
is still permeated by the same themes.

Rahsia FREEMASON (II)



Kaitan Antara Pagan, Mesir Kuno dan Kabbala
Pelbagai sarjana Timur dan Barat telah lama mengkaji tentang gerakan rahsia ini berabad-abad lamanya walaupun pergerakan ini menyamar dan menyelinap di pelbagai pertubuhan, kesatuan atau nama yang lain. Ada di antara mereka ini tidak kira Muslim atau bukan Muslim dibunuh, didera ataupun diugut supaya meninggalkan kerja-kerja mereka menyiasat pergerakan mereka. Di sini, seorang pengkaji konspirasi iaitu saudara M.O a.k.a Mistisfiles ingin mengajak para pembaca menyiasat bersama susur galur Freemasonry menurut pelbagai sarjana termasuk Harun Yahya, seorang cendekiawan yang terkenal memerangi golongan materialisme.


Rahsia FREEMASON (I)



Apa Itu Freemason?

Lambang Freemason
Freemasonry (bahasa Inggeris) adalah sebuah organisasi persaudaraan antarabangsa. Freemasonry pada zaman moden bermula dengan berdirinya Grand Lodge di London, Inggris pada tahun 1717. Sebagian peneliti Barat berkeyakinan bahwa Freemasonry sebenarnya sudah didirikan di Scotland pada abad ke-14, ketika Ksatria Templar dihapuskan oleh Raja Perancis Philipe le Bel dan Paus Clement V.


FB & Twitter DIJAJAH Gelombang COKLAT...


FB & Twitter DIJAJAH Gelombang Coklat..


Tertarik harini apabila MU melihat GELOMBANG COKLAT semakin bercambah di duniafacebook dan juga twitter. Ada apa dengan gelombang coklat ini?

------- ++++++ --------


Thursday, 10 May 2012

Mahluk Aneh di lautan Jepun..



Salam sejahtera... Sememangnya di dalam dunia ini terdapat pelbagai spesies haiwan dan sememangnya manusia tidak akan mampu mengkaji kesemua spesies itu. mari kita lhat makhluk-makhluk aneh yang terdapat di dasar lautan Jepun. Jom terjah...


Real Photos of the Titanic 100 Years Later..


To coincide with the historic event, National Geographic Magazine is unveiling, in 
their April 2012 edition, new photographs that provide a greater understanding of 
what happened on that fateful day, April 15, 1912.
Unlike previous blurred and dark images of sections of the ship, the latest 
photographs are absolutely clear and reveal the full extent of the wreckage. The 
multi-million dollar project sent three robots down to the Titanic, and they moved 


COOL...Video kapal Angkasa Darth Vader Mendarat di Denmark..

Kapal angkasa Darth Vader dilihat berlegar-legar di bandar Copenhagen , Denmark..
Dalam video tersebut , kapal angkasa milik watak jahat dalam filem Star Wars itu turut mendarat di permukaan bumi..


Wednesday, 9 May 2012

Surat seorang pelajar kepada Datin Seri Rosmah

Assalamualaikum Datin Seri.
Saya Muhammad Muizzudin bin Zaini. Julai 2011 lalu, genaplah usia saya 19 tahun.
Saya perkenalkan diri, sebagai remaja yang ingin tahu. Apa jua medium yang termampu saya pergunakan, saya usahakan sebaiknya agar saya dapat mengikuti perkembangan semasa, khususnya berkenaan negara Malaysia yang tercinta ini.


Monday, 7 May 2012

Arab saudi bakal sekat jemaah haji dan umrah Malaysia akibat Demo BERSIH 3.0


Akibat kebobrokan politik murahan khawarij PAS yang berdemo BERSIH di Madinah dan Makkah,kerajaan Arab Saudi sudah berkira kira mahu mengharamkan jemaah haji dan umrah Malaysia daripada masuk ke negara itu.


Khawarij PAS dan haprak pakatan langsung tidak menghormati kesucian Baitullah,hingga membawa masuk politik kotor hasil air tangan Ambiga hingga ke Masjidil Haram dan Masjidil Nabawi.



Sunday, 6 May 2012

Gambar orang mati Syahid

RasuluLLah saw bersabda;

Seorang yang mati syahid diberi enam perkara pada saat titisan darah pertama tumpah dari tubuhnya:

1. Diampunkan semua kesalahannya.
2. Diperlihatkan tempatnya di syurga.
3. Dikahwinkan dengan bidadari.
4. Diamankan daripada kesusahan keedahsyatan yang besar(pada hari qiamat).
5. Diselamatkan daripada seksa kubur.
6. Dihiasi dengan pakaian keimanan. [Hadith Riwayat Bukhari).


Gamber kilat dan bunga api dalam satu masa..



gambar kilat beserta bunga api

Gua ais kristal biru di Iceland..



Gua ais kristal biru di Iceland - Orvar Atli Thorgeirsson
Atapnya seperti alunan ombak di laut  -  Orvar Atli Thorgeirsson / Barcroft Media


Potret yang dibuat dari pin tekan..



Potret yang dibuat dari pin tekan

Jambatan gantung dibuat dari rumput Qoya di Chile..



Jambatan gantung dibuat dari Rumput Qoya di Chile

China bina hotel 30 tingkat dalam masa 15 hari..


China bina hotel 30 tingkat dalam masa 15 hari
Kalau sebelum ini China pernah membina hotel 15 tingkat dalam masa 6
 hari saja, yang terbaru mereka telah bina hotel 30 tingkat dan 183,000
 kaki persegi dalam masa 15 hari saja.

Penghinaan dari Mahasiswa..





 Korang boleh tengok dulu video dibawah..


Pelajar IPTA disyaki pukul polis..





Khalid Mohd Ismath memang sentiasa nak tunjuk jaguh.Muka pelajar jurusan undang-undang UiTM ini selalu kelihatan di acara pembangkang.Dalam usaha untuk mencipta nama dia juga banyak membuat gimik.


Thursday, 3 May 2012

Ulasan Tun Mahathir membuatkan Anwar takut...



Bekas Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad berkata hanya kuasa rakyat melalui peti undi dalam pilihanraya umum ke-13 adalah satu-satu cara untuk menjatuhkan Datuk Seri Anwar Ibrahim daripada terus bermaharaja lela di negara ini.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...