Friday, 25 May 2012

Disebalik Serangan WTC 9/11

Korang masih ingat tak serangan World Trade Center bertarikh 9/11?
kepada yang tak tahu tu pergi tanya pakcik google.
Kejadian itu telah membunuh lebih 3 ribu nyawa.
Ramai yang percaya bahawa itu adalah perbuatan pengganas Islam yang 
bergelar Al-Qaeda.
sejak dari kejadian tu.
sejenis phobia yang dipanggil sebagai Islamophobia iaitu phobia kepada 
Umat Islam semakin meningkat.
Imej Islam semakin pudar.
Adakah benar itu perbuatan Al-Qaeda?
ataupun hanya propaganda semata-mata?
Kebetulan atau sengaja?





Cuba korang bukak Microsoft Word. Taipkan dalam huruf besar Q33 NY . 
(untuk pengetahuan korang, Q33NY ialah nombor pesawat yang 
melanggar Menara WTC.) Tukar saiz font kepada 48. Highlight kan 
nombor pesawat tu seperti di dalam gambar.



selepas korang highlight, tukarkan font kepada font WINGDINGS.
dan korang lihat lah hasilnya.



Sebuah pesawat seolah-olah melanggar 2 buah bangunan (Menara 
Berkembar World Trade Center). Tapi ada sebuah lambang tengkorak 
dan juga bintang 6 bucu. Bintang 6 bucu ni adalah bintang yang terdapat 
pada Bendera Israel!
Microsoft dicipta oleh orang yahudi. adakah ini hanya kebetulan juga?
ataupun propaganganda yahudi?
Tarik 9/11 juga seperti sudah dipilih.

serangan 11 september pada lipatan 20$ dollar amerika.
9 + 11 = $20
ini juga sebuah kebetulan?

terdapat banyak bukti yang ditunjukkan di The Arrivels..
Ni salah satu video yang dipaparkan..

Part 45

video


1 comment:

  1. aku ade jugak dengar oasal ny..israel dye nak sembunyikan tarikhny pade kite sebenarnya..dalam serangan ny aku dengar ramai umat islam, terkorban..

    ReplyDelete

PERINGATAN: Green Life tidak bertanggungjawab terhadap comment pelawat berunsur lucah, politik mahupun perkauman yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik comment dan tidak semestinya menggambarkan pendirian Green Life. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik comment sendiri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...