Sunday, 17 June 2012

Cahaya Menakjubkan..


Satu fenomena cahaya menakjubkan tembus dari langit telah berlaku sebelum ini, di mana terjadinya cahaya matahari yang menembusi awan dari langit. Kejadian seperti ini amat jarang sekali berlaku.Pernahkah anda melihat satu cahaya yang menembusi langit seperti gambar di bawah ini. Cahaya menakjubkan ini bukan lagi misteri. Fenomena yang jarang terjadi ini sangat menarik sekali apabila dilihat.
Lubang dari awan yang padat menutupi cahaya matahari menghasilkan cahaya seperti sportlight yang terbesar di dunia. Jom lihat gambar di bawah ini.
Subhanallah! Salah satu tanda kebesaran Allah SWT. Jelas kelihatan fenomena ini amat jarang sekali dilihat oleh ramai orang. Cahaya yang tembus amat menarik sekali dilihat jika ia berlaku ketika hampir waktu senja.

No comments:

Post a Comment

PERINGATAN: Green Life tidak bertanggungjawab terhadap comment pelawat berunsur lucah, politik mahupun perkauman yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik comment dan tidak semestinya menggambarkan pendirian Green Life. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik comment sendiri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...