Sunday, 25 November 2012

VILLA ADASA : VILLA MEWAH DI BALI


Sememangnya setiap insan mahu chillax selepas bertungkus lumus mencari rezeki. Bila dah dapat pay off duit yang berjaya dikumpul digunakan untuk enjoice. Kami di Blogserius sudah mencapai tahap penat gila bekerja selama 7 hari seminggu selama 8 bulan. Kini kami ingin mencari a secluded place on earth untuk chill.


Villa Adasa yang terletak berhampiran Pantai Seminyak Bali nampak seperti sebuah tempat yang kami mahu chilll sekiranya kami berwang. Ianya dilengkapi dengan semua kemudahan moden dan paling penting sekali privasi. Villa ini menawarkan suasana santai yang pastinya dapat merecharga semula badan yang lemah kerana terlalu lama bekerja. Lepas Hari Raya nanti kami akan offline selama beberapa hari. Kasi chancelah kami pula berehat. Diharap pembaca Blogserius faham. Oh by the way jika mahu menginap disini anda perlu membayar antara USD 680 (RM 2126) sehingga USD 1240 (RM3877) semalam. Woah!

Laporan asal Villa Adasa

No comments:

Post a Comment

PERINGATAN: Green Life tidak bertanggungjawab terhadap comment pelawat berunsur lucah, politik mahupun perkauman yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik comment dan tidak semestinya menggambarkan pendirian Green Life. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik comment sendiri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...