Saturday, 22 December 2012

AT.MOSPHERE : RESTORAN TERTINGGI DI DUNIA


Beberapa hari yang lalu saya dan brothers dari Lodge Masonic Segambut Hulubuat movie day out dan kami menonton Mission Impossible Ghost Protocol. Filem ini dibiayai dengan wang Mason. Tahukah anda? HEHEHE. Anyways dalam filem ini ada scene di Burj Khalifa, iaitu bangunan tertinggi didunia. Hari ini mari lihat restoran tertinggi di dunia. At.Mosphere ialah restoran tertinggi didunia pada
ketinggian 422 meter dari aras laut. This is about halfway up the Burj Khalifa. Restoran ini memberikan world class dining dengan a view that is quite unbeatable. Kalau nak makan disini sila sediakan wallet yang tebal macam perut Santa Claus. Untuk makan malam bersedia untuk membelanjakan minimum AED 450 (RM 387) se kepala. Kalau nak private dining area pula anda kena book dulu dengan harga AED 650 (RM 559) se kepala. Kalau miskin sangat dan hanya mahu minum dan makan jajan sila bayar AED 200 (Rm 172) se kepala. Murah kan? Macam setan.

No comments:

Post a Comment

PERINGATAN: Green Life tidak bertanggungjawab terhadap comment pelawat berunsur lucah, politik mahupun perkauman yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik comment dan tidak semestinya menggambarkan pendirian Green Life. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik comment sendiri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...