Monday, 3 December 2012

LEELA PALACE UDAIPUR : HOTEL MEWAH DI INDIA

The Leela Palace Udaipur ialah sebuah hotel mewah seakan istana Maharajah yang dibina di Rajastan India. Ianya terletak di tebing Tasik Pichola dan dikelilingi Pergunungan Aravalli. Hotel ini mempunyai 80 buah bilik yang setiap satunya dihiasi dengan mewah dan bersesuian untuk golongan diraja. Bilik paling kecil di hotel ini ialah seluas 580 kaki persegi manakala suite dirajanya sebesar  3552 kaki persegi


Di Leela Palace anda tidak check in di lobi tetapi terus ke masuk kedalam bilik dan ditatangi oleh pekerja hotel. Setiap tingkat seorang butler ditugaskan bagi memenuhi kehendak pelanggan yang menginap. Bayaran penginapan semalam bermula dari RM 1042 semalam untuk bilik biasa dan meningkat sehingga RM2318 untuk Suite Maharajahnya. 

Untuk maklumat lanjut sila lawati laman sesawai The Leela Palace disini 
Laporan asal The Leela Udaipur

No comments:

Post a Comment

PERINGATAN: Green Life tidak bertanggungjawab terhadap comment pelawat berunsur lucah, politik mahupun perkauman yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik comment dan tidak semestinya menggambarkan pendirian Green Life. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik comment sendiri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...