Thursday, 6 December 2012

PEJABAT LENGKAP DI DALAM TRUNK BAJU


Di Malaysia kita jarang melihat orang ramai menggunakan TRUNK untuk meletakkan baju ketika melancong tetapi pasa suatu masa dahulu trunk digunakan oleh orang ramai kerana ianya tahan lasak. Ketika dibawa menaiki kapal laut ataupun keretapi trunk yang keras dapat memastikan kandungan di dalamnya selamat. Dalam filem Harry Potter setiap awal semester kita boleh lihat Harry memasukkan barangan beliau sebelum bergerak ke Hogswarth.

 Jika anda seorang yang sukakan barangan vintej yang diberikan sentuhan modelSecretary Trunk di bawah semestinya sesuatu yang anda mahu. Basically sebuah "pejabat" diisikan ke dalam sebuah trunk lama dan hasilnya sangat classy. Bila tidak digunakan komputer dan peralatan pejabat tadi boleh disimpan dengan kemas. Sangat cool. Rumah kami kecil maka idea ini akan kami guna pakai untuk ruang pejabat kondo kami kelak! 

Laporan asal Restoration Hardware

1 comment:

  1. Quality articles is the important to be
    a focus for the viewers to pay a visit the site,
    that's what this site is providing.
    My web page - professional seo company

    ReplyDelete

PERINGATAN: Green Life tidak bertanggungjawab terhadap comment pelawat berunsur lucah, politik mahupun perkauman yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik comment dan tidak semestinya menggambarkan pendirian Green Life. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik comment sendiri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...