Monday, 25 February 2013

GARAJ DI RUANG TAMU CONDOAnda seoarang jutawan tetapi tidak mempunyai rumah seakan MTV Cribs kerana kekurangan ruangan tanah di negara anda? Tak boleh nak letak kereta kepunyaan anda di laman untuk dipamerkan macam a lame substitute for a penis. Di Singapura terdapat kondominium mewah Hamilton Scotts yang membenarkan penghuninya meletakkan kereta mewah mereka di ruang tamu. Kereta mewah milik penghuni boleh dipamerkan di ruang tamu mereka untuk digunakan untuk menunjuk-nunjuk. Dua biji kereta boleh diletakkan di
ruang tamu sekaligus. Kereta dimasukkan ke dalam garaj pada tingkat bawah sebelum dinaikkan ke ruang tamu setiap kondo dengan menggunakan lif. Harga sebuah kondo Hamilton Scotts bermula dari SGD 7 juta dan meningkat sehingga SGD 25 juta untuk penthouse empat bilik.


Laporan asal Inthrlld

3 comments:

  1. halooo, jom comments blog saya banyak2, nanti sy balas balik hehe!

    - Admins Blog 3 Dalam 1
    http://blog3dalam1.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. butol juga tu tkut di curi orang.

    ReplyDelete

PERINGATAN: Green Life tidak bertanggungjawab terhadap comment pelawat berunsur lucah, politik mahupun perkauman yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik comment dan tidak semestinya menggambarkan pendirian Green Life. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik comment sendiri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...