Saturday, 9 March 2013

APARTMENT MEWAH DI BISHAN SINGAPURA


Di Singapura akibat kekurangan tanah kebanyakkan rakyatnya terkpasa duduk didalam flat yang dibina Home Development Board. Yang kaya sahaja yang boleh ada rumah bertanah. Flat HDB yang kecil tidak dapat memenuhi kehendak golongan kaya yang semakin membesar di negara Singa Selatan ini. Oleh yang demikian sebuah syarikat pemaju di Singapura bercadang membina projek apartment mewah di Bishan. Ianya kompleks 500 unit apartmem yang setiap satunya mempunyai keluasan diantara

 680 hingga 3000 kaki persegi. Dua menara apartment ini disambungkan dengan jambatan yang menjadi taman tergantung diudara. Bagi pemilik apartment atas pula ada kolam renang diatas tingkat paling atas. Sangat cool beans! Projek ini bakal siap pada tahun 2015.

Laporan asal DesignBoom

1 comment:

PERINGATAN: Green Life tidak bertanggungjawab terhadap comment pelawat berunsur lucah, politik mahupun perkauman yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik comment dan tidak semestinya menggambarkan pendirian Green Life. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik comment sendiri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...