Tuesday, 5 March 2013

NGERI : KEPALA PENUNGGANG MOTOR TERMASUK KE BELAKANG TRUK


Saya tidak tahu kemalangan ini berlaku dimana, dilihat dari gambarnya pasti penunggang motor ini melaju dengan kelajuan yang sangat tinggi hingga menyebabkan kepalanya masuk kedalam buntut lori besar ini. Sila anda lihat dengan teliti gambar-gambar tragedi mengerikan ini, gambar-gambar ini akan berceerita kepada anda. Satu hal saja yang ingin saya sampaikan, melaju dengan kencang di jalan memang akan membuat anda cepat sampai destinasi, namun perlu anda ingat bahawa ketika anda memandu
kereta atau motor dengan kelajuan yang sangat tinggi maka anda akan semakin sukar untuk mengendalikannya.

Sebuah teori mengatakan jika anda melaju dengan kelajuan 100 kilometer / jam dan secara tiba-tiba 2 meter di depan anda ada sebuah benda maka apabila anda sedar anda sudah merempuhnya.

1 comment:

PERINGATAN: Green Life tidak bertanggungjawab terhadap comment pelawat berunsur lucah, politik mahupun perkauman yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik comment dan tidak semestinya menggambarkan pendirian Green Life. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik comment sendiri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...