Friday, 15 March 2013

PENGARUH DADAH, WANITA MENGHIRIS TANGANNYA

Bila kita menyaksikan Gambar-Gambar ini mungkin akan membuat sesiapa yang melihatnya memendam sebuah pertanyaaan. Ini sebuah mangsa jenayah atau perbuatan lain sehingga orang dengan gadis mampu melakukan hal seperti itu. Ini adalah gambar yang mengerikan yang pernah saya lihat, kerana walaupun kulit dan daging di potong-potong seperti itu orangnya masih tetap bertahan hidup.

Hal seperti ini sering dilakukan oleh mereka yang ketagihan dadah, mereka akan mencari ketenangan dengan meminum darahnya sendiriPelaku utamanya adalah seorang gadis yang menurut saya memang cukup gila, menurut sumber yang kami dapat gadis ini menderita kelainan jiwa di mana dia akan memperoleh "ketenangan" dengan melukai bahkan

memotong-motong dagingnya sendiri. Gambar-gambar di bawah ini menunjukkan kebenaran akan berita ini, gambar-gambar ini bukanlah gambar kejuruteraan atau hoax yang hanya bertujuan untuk sebuah sensasi

Anehnya hingga saat ini gadis tersebut masih hidup dan tetap melakukan perkara yang sama untuk mendapatka yang dia sebut sebagai ketenangan.

Dunia memang penuh misteri, banyak hal-hal yang tidak boleh diterima dengan sebab 
2 comments:

PERINGATAN: Green Life tidak bertanggungjawab terhadap comment pelawat berunsur lucah, politik mahupun perkauman yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik comment dan tidak semestinya menggambarkan pendirian Green Life. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik comment sendiri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...